Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékeinkről

Cumiláncok és Rágcsák

A kisbabák életében az egyik legnehezebb időszak, amikor megkezdődik a fogzás. Ez a periódus  a szülőknek is nagy kihívást jelent, valamint  álmatlan éjszakákat és nyűgös nappalokat mind két fél számára. Amikor az apró fogak elkezdenek növekedni, fokozatosan a felszín felé igyekeznek, míg át nem tudják törni az ínyt.  A fogzás során a babák ínye megduzzad és érzékennyé válik, egy viszkető érzés keletkezik. Ezt az érzést rágással próbálják enyhíteni.

Ez az, amin Mi megpróbálunk segíteni a kisbabáknak, az állandó fájdalom, viszkető érzés és rágási kényszer. Miért kéne szegénynek folyton az öklét, vagy a kezecskéjét rágcsálni, ha rághat valami sokkal jobbat. Például egy szép színes cumiláncot ami a babának és anyának meg persze apának is tetszik. Cumiláncok és Rágcsák között tudtok választani a sablon mintákból, amire rá tudjuk fűzni a gyermeketek nevét.

De ha olyan termékre vágysz, ami teljesen egyedi, akkor jó helyen jársz. Cumiláncodat, Rágcsádat, kulcstartódat vagy babakocsi díszedet is eltudjuk készíteni az elképzeléseid szerint (természetesen a választható alapanyagokból), vagy akár ránk is bízhatod, tuti, hogy egyedit kapsz!

A Termékeink szilikonból és fából készülnek, mind két anyag teljes mértékben bababarát, BPA, PVC és fém mentes. A szilikon gyöngyök orvosi szilikonból, a fa gyöngyök és figurák tölgy és bükk fából készülnek.

Az alapanyagokat csak olyan helyről vásároljuk, ahol SGS tanúsítvánnyal rendelkező termékeket árulnak.
CUMILÁNCOK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE MINIMUM 5 munkanap!